15 Oct, 2018

Cicle de debats Salut i Natura | Palau Macaya de Barcelona

por imohe en Charlas divulgativas

El dia 8 d’octubre la Dra. Natàlia Eres i el Dr. Jordi Vila van assistir al cicle de debats «Salut i Natura” al Palau Macaya de Barcelona, organitzats per la Xarxa de Custòdia del Territori.

A les conferències van participar persones de renom en l’àmbit de la relació de la Salut amb la Natura com el Dr. Qin Li, expert internacional en teràpia i medicina forestal i metge al Nippon Medical School Hospital de Tòquio, Mark Nieuwenhuijsen, director de planificació urbana i medi ambient i salut d’ISGlobal (Institut de Salut Global), José Antonio Corraliza, catedràtic de Psicologia Ambiental de la Universidad Autónoma de Madrid o Richard Louv, cofundador i president de Children & Nature Network i pare del concepte síndrome de dèficit de natura. A les conferències es va fer evident la importància del medi natural per la nostra salut.

 

A imohe fa temps que s’ha incorporat en el nostre treball la relació entre l’ésser humà i el seu entorn i ho treballem en l’àrea de Salut Ecosistèmica i Ecomedicina (https://www.imohe.es/salud/area-de-salud-ecosistemica-y-ecomedicina/). L’ecomedicina, valora el nostre entorn i la xarxa de relacions amb altres éssers vius com fonts de salut i benestar. Al mateix temps, en l’àrea de Salut Ecosistèmica i Ecomedicina es treballa per neutralitzar la possible incidència d’alguns ambients tòxics, com és el cas de l’urbà, en el qual vivim avui en dia la major part de persones en el nostre planeta.

 

Dra. Natàlia Eres

Direcció i Coordinació Assistencial

Àrea de Salut Ecosistèmica i Oncologia Holística

Dr. Jordi Vila

Àrea de Salut Ecosistèmica i Medicina de la Complexitat